Dragi sugrađani, prijatelji Dvora i Dvorčana, DOBRO DOŠLI na internet portal https://dvorcafe.webnode.com/ - mjesto na kome svi zajedno podstičemo komunikaciju koja će doprineti što boljoj informisanosti članova https://dvorcafe.webnode.com/-a i građana Dvora oni koji su nekad bili i onih koji su sada.
Ne treba zaboraviti ko si i sta si, a ni pogotovo odakle si, rasejani smo, ima na svuda po svijetu i ovo je zamisljeno kao mesto gde bi se narod sa tih prostora mogao okupiti, popricati razmeniti misljenja i iskustva i naravno razonoditi i opustiti kroz šalu.
https://dvorcafe.webnode.com/ portal se bazira na poštovanju svih ljudskih sloboda i prava i nastojaće da obezbedi punu ravnopravnost njegovih članova. Pokušajmo zajedno da slažemo ideje i stavove, predlažemo, planiramo, organizujemo i sprovodimo u delo aktivnosti kojim bi se ocuvala kultura i obicaji zavičaja... Da razvijamo i negujemo proaktivno mišljenje i da utičemo na svoje komšije i prijatelje da svi zajedno život u Dvoru učinimo lakšim, boljim i zanimljivijim. Želimo vam da ovde provedete prijatne i korisne trenutke.

 

 

 Контакт

Dvorcafe


   


Анкета

Koju muziku slušate ?

Narodnu (70)
31%

Zabavnu (20)
9%

Krajišku (100)
44%

Stranu (13)
6%

Svašta (24)
11%

Укупан број гласова: 227


Image and video hosting by TinyPic