19.04.2012 12:37

SRBIN UBIJEN U DVORIŠTU KUĆE S PARTIZANSKOM KAPOM NA GLAVI

 

VOJNIĆ - Momčila Španovića (75) pronašli su mrtvog na dvorištu, nedaleko od svog kućnog praga, u malom mjestu Krstinji na području općine Vojnić blizu granice s BiH. Prema prvim informacijama muškarac je zadavljen.
‘Očevid je još uvijek u tijeku i izuzimaju se svi tragovi, a prema dosad prikupljenom imamo indicije da je riječ o nasilnoj smrti. Tijelo smo prevezli na patologiju, a nakon obavljene obdukcije znat ćemo više detalja o razlozima smrti. Zasad ne mogu govoriti o motivima, kao ni krugu sumnjivih osoba’ – rekao je Mladen Krajačić, državni odvjetnik koji je vodio očevid.
Novi list piše kako je mrtvog muškarca pronašla susjeda koja je rekla da je bio pokriven dekom, a na glavu mu je netko stavio partizansku kapu s petokrakom. Mještani su rekli kako je muškarac živio sam, a kada nije došao po ručak kod mještanke kod koje se hranio, ona je nazvala njegovu susjedu da ga potraži.
Nakon što je tijekom utorka poslijepodne pronađeno Španovićevo beživotno tijelo, prostor oko njegove kuće na ulazu u Krstinju iz pravca sjevera potpuno je blokiran. Djelatnici policije pretraživali su kuću, ali i okolne gospodarske zgrade i prostor koji ih okružuje.
Izuzimali su i otiske prstiju.

—————

Назад


Контакт

Dvorcafe


   


Анкета

Koju muziku slušate ?

Narodnu (68)
30%

Zabavnu (20)
9%

Krajišku (98)
44%

Stranu (13)
6%

Svašta (24)
11%

Укупан број гласова: 223


Image and video hosting by TinyPic