18.11.2010 00:00

Županica Lovrić Merzel posjetila Osnovnu školu u Dvoru

 Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel posjetila je Osnovnu školu Dvor u četvrtak, 18. studenoga. 

Županica je razgovarala s ravnateljicom OŠ Dvor Vlatkom Jeričević, družila se s učenicama i učenicima, te im darovala računala. Nagrada je to učenicama i učenicima OŠ Dvor koji su postigli odlične rezultate na školskim natjecanjima, a drugo računalo koristit će polaznici OŠ Dvor – Područne škole Rujevac.

Osnovnu školu Dvor polazi 240 učenica i učenika, a od toga broja je njih šestero u Područnoj školi Rujevac.
U proteklih šest godina u obnovu i opremanje OŠ Dvor (dogradnja blagovaonice u suradnji s UNDP-om, rekonstrukcija sanitarnih čvorova, centralno grijanje, nabava učioničkog i zborničkog namještaja i drugo) uloženo je 850.000 kuna. U školstvo, te za potrebe u kulturi i sportu na području Općine Dvor u spomenutom je razdoblju Županija uložila 1.230.000 kuna. "Budući da je završen projekt kosog krovišta na sportskoj dvorani, sljedeće godine ćemo ga i izgraditi. Također, u suradnji s naučnicima Obrtničke škole Sisak, oličit ćemo cijelu školu", obećala je županica.
Najradosniji su bili Petar Juranović, učenik 8. razreda i Milenko Anđelić, učenik 7. razreda, koji su lani postigli zapažene rezultate na školskim natjecanjima. Petar je zaslužio prvo mjesto na županijskom i sedmo na državnom natjecanju u tehničkoj kulturi, a Milenko drugo mjesto na županijskom natjecanju u informatici. Županica Marina Lovrić Merzel darovat će im prijenosna računala.

 

 

—————

Назад


Контакт

Dvorcafe


   


Анкета

Koju muziku slušate ?

Narodnu (68)
30%

Zabavnu (20)
9%

Krajišku (98)
44%

Stranu (13)
6%

Svašta (24)
11%

Укупан број гласова: 223


Image and video hosting by TinyPic